Mengapa anda perlukan Shasha?
::Pertunangan::Pernikahan::Persandingan::Pengapit::Outdoor Photoshoot::Indoor Photoshoot::Dinner::Simple make-up::Trial make-up::
::Make over::Catwalk::Konvokesyen::Make-up Class
My photo
I love to make people looks beautiful than usual. I've dedicated my touch to give you star quality confidence. I'm here to help you create the perfect look to make your day truly special. My experience in make up since 2007 until now. I use only high quality brands product, ensuring a lasting look and beautiful touch.

Anda pengunjung ke....

Followers

Tempah SHASHA sekarang!!!

NAMA
NO HP
EMEL
ACARA
TARIKH
MASA
TEMPAT
BERTUDUNG
TIDAK BERTUDUNG
PERTANYAAN

Terima kasih dan anda akan menerima email daripada kami.

Plz fill in the form or email us at : shakie_shasha@yahoo.com
status update:
Hye, menjelang 2012 ini, Shasha akan ada byk projek dan perancangan, so, plz rebut date sebelum anda terlepas mendapat perkhidmatan Shasha. Shasha doakan anda semua sejahtera!!~ Sebarang pertanyaan boleh disuarakan dengan mengisi form di atas. Kerjasama anda amat dihargai!

|Tentang Shasha|

Hallooooooooooo....

Selamat datang ke blog make up Shasha yang tidak seberapa nie...

Apa yang perlu anda tahu mengenai EL SHA IHTISHAM & A TOUCH OF MAGIC BY SHASHA?....

Sebenar-benarnya, A TOUCH OF MAGIC By Shasha didaftarkan di bawah nama EL SHA IHTISHAM ENTERPRISE... Selain menawarkan perkhidmatan menata rias, Shasha turut memiliki sebuah butik online yang telah bermula sejak tahun 2009. Jika kelapangan,silalah layari blog ini untuk mencuci mata http://elshaihtisham.blogspot.com/

Alhamdulillah.....
Syukur ke hadrat Illahi atas segala limpah kurniaNYA. EL SHA IHTISHAM ENTERPRISE telah mengembangkan sayap dan melangkah lebih ke depan.

Bagi yang ingin mengenali  A TOUCH OF MAGIC BY SHASHA, Shasha telah berpengalaman sejak tahun 2007 lagi dalam bidang menatarias wajah. Walaupun, telah menimba ilmu dengan beberapa orang profesional, ilmu itu sentiasa ditimba dan sentiasa mahu dimiliki agar Shasha mendapat sentuhan yang terbaik buat anda.

Oklah, rasanya setakat ini sahaja tentang SHasha....mungkin Shasha akan update lagi page ini dari semasa ke semasa.

Terima kasih kerana sentiasa setia bersama Shasha.
 Sayang kamu sentiasa....